Peeling behandelingen

Schoonheidsalon Monique Peerlings verzorgt twee soorten peeling behandelingen. Namelijk de AHA / BHA peeling en de TCA peeling.

AHA / BHA peeling
De AHA peeling kan als extra behandeling worden ingezet tijdens de treatment. De AHA peeling is een chemische peeling waarmee dode huidcellen in de hoornlaag (gedeeltelijk) verwijderd worden. AHA's (alpha hydrox acids) zijn natuurlijke, organische zuren en worden ook wel fruitzuren genoemd. De fruitzuurpeelings zijn milder dan de TCA professional peeling, dus de klant zal geen last hebben van vervelling of bruine verkleuringen. Het resultaat is direct zichtbaar en de klant ziet onmiddellijk het verschil. Er zijn 2 varianten in 2 verschillende sterktes: peelings op basis van LacHc Acid(melk zuur) en glycolzuur. De peelings op basis van melkzuur (15% of 30%) zijn meer geschikt voor de droge huid, de donkere huid, de gevoelige huid en bij hyperpigmentatie. De glycolzuurpeelings (30% of 50%) dringen dieper in de huid door omdat het de kleinste moleculen zijn die snel geabsorbeerd worden.

BHA Peeling (Beta Hydroxy Acid) Deze peeling bevat 20% salicylzuur en lost verstoppingen in de porien op en verminderd de verhoorning. De huid wordt schoon, glad en verfijnt de structuur van de huid.

Voor wie
30+
Door tijdig te beginnen met dergelijke behandelingen werkt men preventief tegen huidveroudering.

40+
Ook wanneer het verouderingsproces reeds zijn intrede heeft gedaan zult u zien dat uw huidconditie aanzienlijk verbeterd, al na één behandeling. In kuurverband zal dit resultaat nog effectiever en langduriger worden. Het verouderingsproces zal aanzienlijk worden vertraagd.

Tevens bijzonder geschikt voor:
– Fijne rimpels:
– Hyperpigmentatie;
– Gedehydrateerde huid;
– Slecht doorbloedde huid;
– Grauwe huid;
– Rokershuid;
– Grove poriën.

Peeling behandeling Stramproy

TCA peeling
Een TCA peeling is een huidbehandeling met de intentie de huid zichtbaar te verbeteren. Het TCA concept is een combinatiepeeling met o.a. retinol (vitamine A), fruitzuren en TCA (trichloorazijnzuur), waardoor een veilig en vooral krachtig resultaat wordt bereikt.
Het voordeel hiervan is dat er een mooi resultaat bereikt wordt met een snel herstel van de huid. Door de inwerkdiepte van de peeling zal zich in de lederhuid een proces van versnelde celdeling voordoen, waardoor de productie van elastine en collageen enorm toeneemt;
De huid gaat zich opnieuw gedragen als een jongere huid en zal gladder en egaler zijn.

Nabehandeling
24 uur na de TCA peeling mag de huid met een geadviseerde crème gehydrateerd en gecamoufleerd worden. De huid zal na 2 tot 3 dagen strak gaan aanvoelen en kan op sommige plaatsen wat donkere vlekjes gaan vertonen (dit zijn dode huidcellen, die snel reageren op de behandeling). Bij ongeveer de 3 e t/m de 5 e dag gaat de huid een bepaalde mate van vervelling vertonen. De mate van vervelling hangt nauw samen met de individuele reactie van de huid op deze behandeling. De velletjes mogen niet van de huid worden afgetrokken; zij zullen vanzelf verdwijnen. Dag 6 en 7, soms nog op dag 8, vertoont de huid nog steeds donkere vlekken (dode, verkleefde huidcellen).

Zonbescherming
Om de vernieuwde huid te beschermen tegen hyperpigmentatie, moet men tot 6 weken na de behandeling een zonbescherming met sunblock SPF 50 gebruiken.

Voor wie is de TCA geschikt?
Voor mannen en vrouwen die huidverbetering wensen, voor gezicht, hals en decolleté, in:
– Fijne rimpeltjes;
– Grove Poriën;
– Huidveroudering veroorzaakt door de zon (Photo-aging);
– Pigmentvlekken;
– Zwangerschapsmasker;
– Lichte littekens of verstoppingen van acné.

Peeling behandeling Stramproy   Peeling behandeling Stramproy