Afslanken

Afvallen, ú lukt dat ook!
Vele diëten heb ik, Karin van der Flier van K-slim, gevolgd vanaf mijn 15e jaar met als resultaat het bekende jojo-effect. Zoals velen onder ons ervaren, is het een eeuwige strijd die je voert tegen overtollige kilo's. Want welk dieet u ook volgt, u heeft levenslang. Door allerlei vormen van diëten die ik heb toegepast, kan ik mezelf een 'beroepslijner' noemen.

Na het zoveelste dieet kwam ik tot de conclusie: diëten werken niet.
Een dieet is meestal een eetpatroon dat tijdelijk gevolgd wordt. Zodra het streefgewicht bereikt is, valt u weer terug in het eetpatroon dat u vóór het diëet had. Omdat er weinig of niets veranderd is in het 'normale' eetpatroon komen de kilo's langzaam maar zeker weer terug. Totdat u weer een ander dieet volgt waar het patroon zich weer herhaalt. Het bekende 'jojo-effect' is geboren.

K-SLIM is géén dieet maar een voedingscorrigerende methode.
Volledig enthousiast ben ik geworden van K-SLIM. K-SLIM heeft ervoor gezorgd dat ik 40 kilo afviel en na drie jaar nog steeds op mijn streefgewicht ben. Het bijzondere aan K-SLIM is dat het geen dieet is maar een voedingscorrigerende methode. Het doorbreekt de cirkel van het jojo-en. Klik hier voor de website van K-Slim!