Pascaud Anti ageing

Pascaud Biologische Huidverjonging 
Het Pascaud Anti Ageing concept:
Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verminderen van rimpels, het verbeteren van de huid of lifting van het gezicht. Het unieke Pascaud Anti-Ageing concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek. Pascaud Anti-Ageing verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen.
U blijft uzelf maar dan jonger! Het concept is veilig en vertrouwd. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Een 'natural make over' op basis van uw persoonlijke wensen. Nadat we samen uw wensen hebben besproken, volgt een persoonlijke huidanalyse. Uit welke behandelingen en/of producten uw persoonlijke huidverjongingskuur is opgebouwd, is afhankelijk van uw huidconditie en wensen.
Natuurlijk kan er ook worden gekozen om slechts één onderdeel te behandelen. Een intensieve kuur bestaat uit een combinatie van salonbehandelingen en thuisproducten.

Voor wie
30+
Door tijdig te beginnen met dergelijke behandelingen werkt men preventief tegen huidveroudering.

40+
Ook wanneer het verouderingsproces reeds zijn intrede heeft gedaan zult u zien dat uw huidconditie aanzienlijk verbeterd, al na één behandeling. In kuurverband zal dit resultaat nog effectiever en langduriger worden. Het verouderingsproces zal aanzienlijk worden vertraagd.

Tevens bijzonder geschikt voor:
– Fijne rimpels;
– Hyperpigmentatie;
– Gedehydrateerde huid;
– Slecht doorbloedde huid;
– Grauwe huid;
– Rokershuid;
– Grove poriën.

Professional treatment
Deze instituut behandeling gaat de strijd aan met gevolgen van huidveroudering. De behandelingen hebben een corrigerende , liftende en verstevigende functie
Revitaliserende behandeling welke geschikt is voor gezicht, hals, decolleté en handen. De behandeling bestaat uit vijf stadia;

Fase 1: Intensieve reiniging
Beginnen met een intensieve reiniging van de huid.

Fase 2: Retinol
Stimuleert enzymactiviteit, aanmaak collageen en herstelt de huid welke beschadigd is van UV-straling.Verder wordt de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid verbeterd.

Fase 3: Enzymen
Vermindert pigmentvlekjes,verbetering van DE teint en zorgt voor een verfijning van de huidstructuur.

Fase 4: Vitamine A,C en E
Collageenaanmaak wordt bevordert en beschermde werking tegen UV-beschadiging van de huid.Een vertraging van het verouderingsproces wordt in werking gesteld.

Fase 5: Kaviaar
Stimuleert het 'repair systeem' en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan proteïne, lipiden en mineralen. Lijntjes verminderen en de huid wordt fluweelzacht.

Pascaud Anti Ageing Pascaud Anti Ageing