Make-up

Pui Pui 

Chic en luxueus, met een stoere edge. Pui Pui is het make-upnmerk met charisma. Pui Pui make-up onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique uitstraling. Een merk dat gezien mag worden! Pui Pui is een professionele make-up waarmee de juiste look kan worden bereikt voor elke gelegenheid. Pui Pui bestaat uit een zeer compleet assortiment, een basis voor mooie make-up en voldoende kleuren om er een persoonlijk accent aan te geven. Klassiek, mysterieus, feestelijk of naturel. Voor elke gelegenheid de juiste look!

Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest en verrijkt met vitamine A en E, die de huid op natuurlijke wijze voeden, hydrateren en revitaliseren. Daarnaast bevat het Pui Pui assortiment ook een aantal producten op minarale basis. Make-up op minarale basis is met name geschikt voor de gevoelige huid of na een intensieve cosmetische behandeling. Het camoufleert oneffenheden, geeft kleur en bevat ook huidverzorging. De huid blijft ademen en is tegelijkertijd beschermd tegen externe invloeden.

Pui Pui brengt vier keer per jaar de nieuwe seizoens kleuren uit.

 

Make-up touch
Een lichte make-up na b.v. een gezichtsbehandeling.

Dag of avond make-up
Als u mooi en stralend voor de dag wilt komen.

Bruidsmake-up
Het is verstandig om van te voren een proef make up te plannen, U kunt dan duidelijk aangeven wat de specifieke wensen zijn.

Make-up workshop
Individueel of in groepjes tot maximaal 6 personen, leren om zelf een mooie make up aan te brengen. Dit alles door zelf te oefenen.