BioSkin Jetting

100 % natuurlijke rimpelcorrectie.

BioSkinSmoothing
Is een innovatief apparaat met 24-karaats gouden smoothers. BioSkinSmoothing is binnen het Anti-Aging Concept de voorbehandeling op de BioSkinjetting deze activeert de doorbloeding ,waardoor de huis verstrakt .Een hoogfrequent signaal activeert de doorbloeding en oneffenheden worden gladgestreken.

Bioskin Jetting Stramproy   Bioskin Jetting Stramproy

BioSkinJetting
BioSkinJetting, 100% biologische rimpelcorrectie

Hoe werkt BioSkinJetting?
BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. BioSkinJetting is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen. Er wordt dus niets ingespoten!

Waar kan BioSkinJetting worden toegepast?
De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn.

Doet het pijn?
Er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.

Aantal behandelingen 
Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels zijn 3 behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels wordt een kuur van 5 tot 7 behandelingen geadviseerd.

Na de behandeling 
Na de behandeling ziet u dat de behandelde rimpel een rood streepje is dat binnen enkele dagen verdwijnt. Dit rode streepje mag direct gecamoufleerd worden met de BioSkinJetting Cover crème, waardoor het niet storend is, en u eventueel meteen weer kunt werken.

Resultaat 
De rimpel wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

De voordelen van BioSkinJetting zijn:
– Geen inspuiting of operatie;
– Geen lichaamsvreemde stoffen;
– Snel zichtbaar en natuurlijk resultaat.

Bioskin Jetting Stramproy Bioskin Jetting Stramproy Bioskin Jetting Stramproy