Acne behandeling

Acné behandeling gezicht ( 30 min-90 min)
Geschikt voor een huid met veel puistjes en meeëters, voor alle leeftijden. Reinigen van de huid, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen masker en een afsluitende dag/nacht verzorgingscreme.

Acné behandeling rug ( 30 min-90 min)
– 
Diepte reiniging;
– Stomen;
– Peeling; 
– Verwijderen onzuiverheden;
– Pakking.

Acné vulgaris, kortweg acné genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acné terug op plaatsen waar dit systeem in overvloed aanwezig is. Favoriete plekken zijn het gelaat, de hals en nek, de borst en de rug.

Vrijwel iedereen krijgt in de pubertijd acné. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven.

Acné begint rond de pubertijd en kan dan zo'n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Of – en dat is heel goed mogelijk – mensen die nooit eerder last hebben gehad van acné, en opeens op volwassen leeftijd met dit verschijnsel worden geconfronteerd. Vervelend tot zelfs traumatisch kan het worden als acné zich manifesteert als een ernstige huidziekte. Een huidziekte die zich al op vroege leeftijd kan openbaren. Ruim 40 % van de pubers heeft rond het vijftiende levensjaar zodanig acné dat hulp van buitenaf noodzakelijk is.

Voor de behandeling van acné hebben we diverse effectieve behandelmethodes in huis. Het resultaat is sterk afhankelijk van een regelmatige juiste behandel methode.

Acne behandeling Stramproy Acne behandeling Stramproy